Pages

26 Mayıs 2013 Pazar

Albüm Önerisi : Kelly Clarkson Efsaneleri


Haftasonu o kadar çok Kelly Clarkson dinledim ki...Radyo'da bile arka arkaya çaldılar.Bu bir işaret olmalı dedim ve yeni albüm önerisi yazımda Kelly'i seçtim.Dünyadaki en en en iyi seslerden biri diyebilirim. American Idol yarışmasının ilk 1.si ve Grammy ödüllü.On parmağında on marifet...


Kelly Clarkson'ı yaklaşık 2 senedir tanıyıp,dinliyorum.Önceden hiçbir bilgim yoktu.Çünkü ülkemizde pek ilgi gören bir şarkıcı değil.Yeteneği var ama yıldızı parlamamış pek.Oysa yurtdışında çok tanınan ve örnek alınan şarkıcılardan biri.Demi Lovato,her röportajında idolüm Kelly Clarkson deyince beni merak sardı.Ve o zaman Dream Tv Haftasonu 'Kelly Clarkson'ı ağırlamıştı.TV'de bir canlı performansını izledim...O an çok etkilendim ve hemen direk albümlerini indirdim.Zamanlamalarım öyle güzel olmuş ki onu keşfettiğim zaman 4.albumü Stronger satışa çıkmıştı.Ondan sonra Kelly ve ben ayrılmaz ikili olduk. :D


Clarkson,her türde şarkı söyleyebiliyor. Country,pop,pop-rock ve R&B. Ama genel tarzı Pop-Rock ve ben o tarzını daha çok seviyorum.Çünkü herkes o tarzda rahat rahat söyleyemiyor.Ama geçenlerde dinlediğim bir country şarkısı,takıntılık yapmıştı.Okulda dilimden düşmediği bir şarkısıydı.


Tüm albümlerini tek tek inceledim ve dinledim.Yaşı ilerledikçe daha olgun şarkılar yazmış ama tarzından ödün vermemiş. 31 yaşında olmasına rağmen hala genç ve aynı formunda.Ama özellikle STRONGER albumüne bayılıyorum.Bende bambaşka yeri var.Belki de onu tam tanıdığım zaman çıktığı için olabilir.



4.albumünden sonra The Greatest Hits ( En iyi parçalar ) adlı albumünü çıkardı.Yurt dışında hemen hemen her şarkıcı böyle bir album çıkarır.Çıkardıkları tüm albumlerinden en iyi parçalarını seçerler ve 3-4 yeni şarkı ekleyerek,hayranları mutlu edecek bir album çıkarırlar.Kelly'de o yoldan gitti ve albumü çıkardı.O yüzden bu albumü tanıtmak istedim.Dinlediğim tüm parçalar var ve bu aralar çok sık dinlediğim 2 yeni şarkısı da bu albumde yer alıyor.


Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi 21 şarkıdan oluşan bir album.En en en iyi parçalarını seçmiş.Benim favorilerim 1 /2 / 4 / 5 / 6 / 8 / 9 /10 / 13 / 14 /17 /18 / 21 . Ama onun dışında Stronger albumünde de çok sık dinlediğim mükemmel şarkıları var ; You Love Me, I Forgive You, Let Me Down, You Can't Win... diye liste uzar gider.O yüzden Stronger  albumüne özel olarak bakmanızı öneririm.


Ve bu aralar çok sık dinlediğim şarkısı ; 'People Like Us ile Catch My Breath'  Umarım bol bol Kelly Clarkson dinlersiniz.



Sevgiler,öpücükler ; Jane


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder